Neteja de casc de motorista

Una de les nostres novetats més recents en els nostres serveis és la neteja integral i desinfecció de cascs de motorista. Any a any, es va convertint en èxit total i més de 5.000 persones ja han confiat en nosaltres, obtenint sempre un gran resultat.

El procés de neteja és similar al de les peces de roba, amb la recepció i marcatge, revisió de l’estat, separació de la pantalla (si és possible) i desmuntat dels coixins lateras i superior (tenint en compte també la possibilitat), tractament amb productes desinfectants, rentat en maquinària especialitzada, assecat, puliment i muntatge.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s